MEĐUNARODNA TAKMIČENJA

 

Na 6. Vojvođanskom festivalu gitare u Novom Sadu, na međunarodnom takmičenju „Jovan Jovičić“, učenica Jovana Obradović je osvojila II nagradu u 2. kategoriji. Jovana Obradović – klasa prof. Igor Motl.

 

Na 3 internacionalnom festivalu harmonike u I. Sarajevu pod nazivom „Akordeon art“ nastupili su i učenici  naše škole: Stefan Ćorić u 6. kategoriji, Dragan Balaban i Moamer Budimlić u 7 kategoriji. Navedeni učenici, iz klase prof. Ognjena Janjanina, osvojili su druge nagrade. Učenik Aleksandar Drinić, klasa prof. Damira Jovanića, nastupio je u 8. kategoriji i osvojio prvu nagradu.

 

Na Međunarodnom pijanističkom takmičenju „Banjalučki bijenale“održanom u Banjaluci od 11-13. maja 2012. nastupili su učenici škole u disciplinama kamerni duo i solo klavir.

U disciplini klavirski duo učenice Katarina Rendić i Ena Aličehajić nastupile su u I kategoriji i  osvojile  prvu nagradu pa su pozvane da nastupe i na završnom koncertu. Učenice su iz klase prof.Anđele Zdjelar.

U disciplini klavir solo nastupile su Belma Kahrimanović u predkategoriji i osvojila prvu nagradu. Belma je učenica prof Borijane Kurtović. U trećoj kateg. nastupila je Ivana Zorić – klasa prof Brankica Crnogorac, i osvojila drugu nagradu, a učenica Anja Vujaković 5. kategorija, klasa Borijana Kurtović, osvojila je treću nagradu.