Susreti akordeonista

Prijedor 2012

Pozivamo vas da od 5. do 8. marta 2012 u organizaciji naše škole i Ministarstva prosvjete i kulture RS prisustvujete Susretima akordeonista, Prijedor 2012. Specijalni gost ovogodišnjih susreta je doc. Boris Lenko (Bratislava, Slovačka). Ove godine smo uz individualne časove harmonike za učenike osnovnih i srednjih škola, omogućili i svim muzičkim pedagozima i učenicima seminar na temu „Bah, Skarlati i Hajdn na harmonici“ kao i dva koncerta. Na otvaranju susreta predstaviće se banjalučki sastav „The shadows quintet“  a završni koncert održaće naš gost Boris Lenko. Želimo da napomenemo da će ovo ujedno biti prvo predstavljanje kvinteta široj publici, a posebno želimo naglasiti da će na koncertu  Borisa Lenka biti svjetska premijera kompozicije Ladislava Kupkoviča „Latice ruže“.

Prvog dana planirani su individualni časovi za učenike kao i koncert sastava „The shadows quintet“. Drugi dan je takođe rezervisan za časove učenika kao i za seminar za  nastavnike harmonike, učenike i sve druge posjetioce. Treći dan uz časove naveče imamo priliku da uživamo na koncertu Borisa Lenka. Posljednji dan seminara je takođe planiran za individualnu nastavu sa učenicima.

Želimo da naglasimo da se časovi odnose i na učenike osnovnih i na učenike srednjih muzičkih škola smjera harmonika kao i na studente Muzičkih akademija.

Kotizacije za Susrete akordeonista, Prijedor 2012 – Nastavnici

  • 50 KM – u cijenu kotizacije je uračunato prisustvovanje seminaru „Bah, Skarlati i Hajdn na harmonici,, prisustvo svim časovima bez ograničenja, kao i ulaz na oba koncerta.


Kotizacije za Susrete akordeonista, Prijedor 2012 – Učenici

  • 50 KM – u cijenu kotizacije ulazi jedan čas kod Borisa Lenka kao i prisustvo svim ostalim sadržajima koji će se desiti za vrijeme Susreta akordeonista, uključujući i oba koncerta.
  • 90 KM – u cijenu kotizacije ulaze dva čas kod Borisa Lenka kao i prisustvo svim ostalim sadržajima koji će se desiti za vrijeme Susreta akordeonista, uključujući i oba koncerta.


Individualna karta za koncert Borisa Lenka iznosi 5 KM.
Ulaz na koncert The shadows quintet-a je slobodan (broj mjesta ograničen).

Za sve nastavnike koji budu prisustvovali seminaru obezbjeđene su diplome.
Seminar je odobren od strane Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Uplata kotizacija i kupovina karata će se vršiti u sekretarijatu škole na dan početka prisustvovanja seminaru (ponedjeljak, 5.3) isključivo u gotovini.

Više inforamcija možete dobiti na mailu ognjenbl@gmail.com ili broj telefona 00387/65663-111 (prof. Ognjen Janjanin).  Obavještenje o tačnoj satnici održavanja časova učenika dobićete najkasnije do 1.3.2012  na kontakt mail ili faxom.

VAŽNO

Broj mjesta za učenike je ograničen !